Oberta la matrícula d'Art i Territori 2022

 

La Universitat de Lleida ha obert les inscripcions del curs Art i Territori, inclòs en les activitats formatives de la Universitat d'Estiu i que es farà a Agramunt els dies 7, 8 i 9 de juliol.

Enguany, l'eix temàtic del curs seran les fibres vegetals, que al llarg dels segles, han estat presents en la vida quotidiana durant la nostra evolució cultural i progrés econòmic. Les fibres vegetals s’extrauen de les llavors, tiges, fulles, fruits i arrels, i es processen per obtenir productes d’aplicacions diverses. Els nostres avantpassats van aprendre a treure profit de la vegetació que els envoltava per fer cordills, sirgues, cabassos, cistells, estris, alforges, canyissos, pèrgoles...

El curs, per tant, convida als participants a descobrir els usos d'aquesta matèria tan quotidiana i que es troba en el nostre entorn a través de xerrades, tallers i projectes comunitaris.

L'equip docent estarà integrat per Julia de la Cal (artista i dissenyadora), Núria Costa Balasch (artista i economista), Glòria Jové Monclús (UdL), Joan M. Minguet Batllori (escriptor) i Pau Minguet Sánchez (Fundació Privada Guillem Viladot).

Les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la Universitat de Lleida: https://www.udl.cat/ca/serveis/estiu/Cursos/agramunt/